Personal Training

U wilt iets aan uw conditie doen, maar weet niet goed hoe te beginnen? U wilt strakker en slanker in uw vel zitten? Uw dokter zegt dat u dringend “iets aan uw gezondheid moet doen”, maar u weet niet goed hoe of wat?

Een personal trainer zoekt samen met u hoe u úw doelen kunt bereiken. Uw trainer zorgt ervoor dat uw inspanningen lonen, volgt de prestaties op en geeft gericht advies.

Bij @ The Park vindt u ervaren personal trainers die u graag op weg helpen met one-on-onesessies kracht, conditie, advies… op uw maat. Bekijk snel de mogelijkheden!

Testimonials

 

Een jaar geleden kreeg ik de opdracht om mijn fysiek bij te schaven voor een film. Met een personal trainer die ik zelf mocht kiezen. Ik kwam eerder toevallig bij Didi Yordanova terecht. Zij heeft mij zover gekregen dat ik plezier kon vinden in fysieke arbeid in een fitness-centrum, iets wat ik voordien niet mogelijk achtte.

W.H.

cabaretier

Na mijn scheiding had ik besloten op de knop volledig om te draaien en veel gezonder te gaan leven, waaronder sporten.

Maar hoe train je goed, efficiënt en verantwoord? Eén tip: contacteer Didi. Op 6 maanden intensief trainen ben ik van een conditionele ramp geëvolueerd naar een gezond persoon; nu zit ik perfect op gewicht en heb een veel lager vetpercentage.

Didi is een zeer innemend, geduldig en humoristisch persoon, trainen met haar is en blijft leuk. Wil je op korte tijd zeer goede resultaten? Werk met Didi! L.F.

zelfstandige

Trainer

Didi Yordanova

Didi Yordanova

Personal Trainer

Didi (1969) is licentiate lichamelijke opvoeding en heeft meer dan 10 jaar ervaring als fitnessbegeleider en groepslesseninstructeur. Sinds 2006 is ze personal trainer. Ze is een sterke motivator en met haar niet aflatend enthousiasme krijgt ze iedereen aan het bewegen.

www.didiyordanova.be