Afscheid van een tent… ❤️‍🩹
Binnen enkele dagen nemen wij afscheid van onze “sport-tent”. De tent die ons niet enkel onderdak (letterlijk!) en beschutting heeft gegeven, maar ons ook door de helse coronaperiode heeft geloodst. Deze Tent (inderdaad met hoofdletter), deze tijdelijke oplossing, heeft aan honderden mensen de mogelijkheid gegeven om gezonder en sterker te worden en te blijven tijdens de meest uitdagende crisis van de laatste jaren!
Wij hebben er dankbaar gebruik van gemaakt om te kunnen blijven sporten, genieten van enkele concerten en optredens, maar ook om de kids te laten spelen in het springkasteel.
Het valt ons dan ook zwaar om afscheid te nemen van dat veilig plekje, wij worden er zelfs een beetje lyrisch van… Yana kroop in de pen…
🎪
Vaarwel of tot ziens, prachtige tent.
Oh, wat zijn we aan jou gewend!
We hebben gesport, gefeest, gesprongen en gedanst tot in het zweet.
Besef je wel wat dat allemaal met ons welzijn deed?
We werden gelukkig tijdens de triestige Coronapieken.
Want door jou konden we samen en op afstand blijven, zonder zieken.
In de sneeuw of in de regen bleven de sportievelingen lekker bewegen!
————-
Maar goed, wat betekent dit nu praktisch? Wat nu met de outdoor- sportlessen?
* Wij behouden de openlucht sportplek op het terras en wanneer het weer dit toelaat, sporten wij lekker verder buiten. Bij twijfelachtig weer, trekken we terug naar de zaal binnen.
* De At The Park cyclinglessen zullen bij slecht weer doorgaan in de Chinese Pagode met alle ramen en deuren open: een exclusieve setting voor een speciale les! Beste cyclers : kom – zeker bij slechter weer – wat vroeger naar de les om te kunnen helpen met de bikes, want de lesgever alleen zal dat niet kunnen doen… Elk zijn fietske… Bedankt alvast voor het begrip.
Wat met een gepland event of een feestje?
Geen nood wij mogen deze (of een andere) tent terugplaatsen voor een tijdelijk event.
Je merkt het: er is een @ The Park- oplossing voor alles!
💚