@The Park is dienstverlener voor de KMO- portefeuille

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. van de KMO- portefeuille krijgt u- als ondernemer- financiële steun wanneer u gebruik maakt van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren.

NIEUW: De kmo-portefeuille wordt bijgestuurd vanaf 1 december 2019. Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun.

@The Park werd in april 2016 geaccrediteerd als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dankzij deze accreditatie kunt u tot €15.000 (Let wel: vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro.) op jaarbasis uitsparen indien u beroep doet op onze trainings- en/ of coachingsdiensten.

Het erkenningsnummer van @The Park is: DV.0218835

Het subsidieaanvraag gebeurt in volgende stappen:

Stap 1: inschrijving voor de opleiding of workshop

U schrijft zich in voor de opleiding of workshop die u wilt volgen (zie ons aanbod). U betaalt voorlopig enkel het voorschotbedrag. Dit voorschot is voor het deel dat losstaat van de opleiding.

Let wel: Bepaalde bedragen zijn niet subsidieerbaar, b.v. overnachtingen, catering, verplaatsingskosten en de BTW indien van toepassing.

Stap 2: aanvraag subsidie via KMO portefeuille

Ten laatste twee weken na uw inschrijving en ten laatste twee weken voor de start van de opleiding doet u de aanvraag voor de KMO-portefeuille op de website van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen, vlaio.be

Hier vind u meer uitleg en een handige handleiding over subsidies aanvragen.

Kort samengevat loopt dit is als volgt:

  1. registreer u op vlaio.be
  2. doe een subsidieaanvraag voor deze opleiding of workshop
  3. stort zo snel mogelijk uw eigen bijdrage op de KMO-portefeuillerekening
  4. VLAIO stort de subsidie op dezelfde rekening
  5. na ontvangst van de factuur, kan u via de KMO-portefeuille de betaling uitvoeren naar CC 2000 bvba / @The Park

Vragen? Neem contact met ons op.

www.kmoportefeuille.be

Meer weten?

Wil je graag meer info over @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.