Teambuildings & Initiaties

Initiaties

Via onze initiaties (1u) leer je deze sporttakken kennen. Ideaal voor een halve of hele dag teambuilding of ontspanningsactiviteiten @The Park.

Mind initiaties: Tai Chi, Yoga, Qi Gong, Mindful walk, Mindful pilates, Ademhalings- en relaxatie technieken
Body initiaties: Outdoor Park Workout, Body Tonic, Boxing Physics, Samba, Zumba, BBB, Burn

Andere dans- en sportinitiaties zijn ook mogelijk.

@The Park biedt voor de meeste workshops drie verschillende duurtijden aan:

  • Tijdspanne van één uur: de deelnemer maakt kennis met de specifieke les en kan zo deze bewegingsvorm ervaren.
  • Tijdspanne van 2 uur: er wordt een theoretische basis gelegd en gestaafd met praktische oefeningen.
  • Tijdspanne van 1/2 dag: het gegeven wordt aan de hand van een theoretische basis uitgelegd en gestaafd met praktische oefeningen. We gaan meer tijd maken om de theorie in praktijk om te zetten. De leerstof wordt gekoppeld aan de persoonlijke situatie en het werkcontext.

Teambuildings

Teambuilding op maat

Je hebt een geweldig idee? Je wenst teambuilding te combineren met een vergadermoment of een presentatie? We stellen samen met jou een programma op maat van jouw team/organisatie!

2022-02-17T15:32:48+02:00

Work Your Body

Het doel: lichaam en geest ontspannen door fysieke inspanningen. De aandacht wordt afgeleid van de spanningsvelden en jouw geest wordt vrijgemaakt. Vergeet ook het FUN-aspect niet: in groep bewegen zorgt voor meer plezier! Jij werkt zich in het zweet om met de glimlach terug naar huis te gaan! @The Park heb je verschillende opties, zowel outdoor: Outdoor Park Workout, loopsessies, Streetstepping… als indoor: Burn, Body Tonic, Zumba, Samba Fit en Afro-Braziliaanse dans.

2022-02-17T15:33:50+02:00

Mind Your Body

Is jouw team op zoek naar rust en relaxatie? Kies dan voor een workshop die focust op ademhaling en innerlijke concentratie. Maak kennis met verschillende technieken en oefeningen uit de Oosterse filosofie die u kunt gebruiken om te ontspannen en te leren focussen. Bovendien ontwikkel je meer mentale kracht en souplesse om sterker te staan tijdens stressvolle situaties op de werkvloer.

Meer weten?

Wil je graag meer info over @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.