Online en live teambuildings

We werken volledig op maat. Zie hier enkele ideeën:

Training als teambuilding

Alle trainingen kunnen aangeboden  worden als teambuilding activiteit. Indien je voor deze optie kiest, voorzien we meer ruimte voor teamversterkende interactie en leggen we meer klemtonen die eigen zijn aan het team dat deelneemt. We integreren de training in een inspirerende formule op maat van jouw bedrijf.

Mind Your Body

Is jouw team op zoek naar rust en relaxatie? Kies dan voor een workshop die focust op ademhaling en innerlijke concentratie. Maak kennis met verschillende technieken en oefeningen uit de Oosterse filosofie die u kunt gebruiken om te ontspannen en te leren focussen. Bovendien ontwikkel je meer mentale kracht en souplesse om sterker te staan tijdens stressvolle situaties op de werkvloer. @The Park biedt je verschillende opties die bij goed weer ook in het openlucht plaats kunnen vinden: Yoga, Pilates, Yogalates, Qi Gong, Tai Chi en Mindful walks.

Work Your Body

Het doel: lichaam en geest ontspannen door fysieke inspanningen. De aandacht wordt afgeleid van de spanningsvelden en jouw geest wordt vrijgemaakt. Vergeet ook het FUN-aspect niet: in groep bewegen zorgt voor meer plezier! Jij werkt zich in het zweet om met de glimlach terug naar huis te gaan! @The Park heb je verschillende opties, zowel outdoor: Outdoor Park Workout, loopsessies, Streetstepping… als indoor: Burn, Body Tonic, Zumba, Samba Fit en Afro-Braziliaanse dans.

Work the team spirit

Teamversterkende workshops

De communicatie en de samenwerking tussen de collega’s versterken? We bieden enkele unieke workshops rond deze thema’s aan: “Zing eens een liedje” bijv. Lees meer erover in onze catalogus. Of liever leren om efficiënter met elkaar om te gaan door nieuwe communicatie-tools en technieken te leren toepassen? Dan kiest je beter een workshop uit de volgende thema’s: “Verbindend communiceren door positieve mindset”, “Kies de bril waardoor je kijkt” of “Reactie-keuze: wat als mensen je drijven tot…?”

Teamgames

De andere manier om uw team te bouwen of te versterken is hen samen aan het spelen zetten! Volgens de grootte van de groep kies je een aantal activiteiten die je per team uitvoert en de onderlinge concurrentie kan beginnen. Onder deskundige leiding van onze coaches wisselt elk team geregeld van activiteit. Er zijn verschillende teamgames mogelijk @The Park waaruit je meerdere activiteiten kan kiezen: behendigheidsrace, ultimate frisbee, touwtrekken, zakkenlopen, …

Teambuilding op maat

Je hebt een geweldig idee? Je wenst teambuilding te combineren met een vergadermoment of een presentatie? We stellen samen met jou een programma op maat van jouw team/organisatie!

Meer weten?

Wil je graag meer info over @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contacteer ons