Bedrijfsworkshops

Maak @The Park jouw partner in welzijn op de werkvloer.

CORONA update: de meeste workshops zijn ook mogelijk in de vorm van een webinar.

Heb jij soms het gevoel dat jou of jouw medewerkers allemaal een beetje boven het hoofd groeit? Wil je comfortabeler leren omgaan met stresssituaties op de werkvloer? Valt het woord “Burn Out” al eens een keer op een meeting of voel je zelf dat er nood is aan stresspreventie in jouw bedrijf?

Als je op zoek bent naar praktische en onmiddellijk toepasbare methoden die het welzijn op de werkvloer ten goede komen kan @The Park de oplossing voor je bieden: we ontwikkelde een gevarieerd programma bedrijfstrainingen en coachingsessies rond “welzijn op het werk”. Jij kan bij ons terecht voor een unieke aanpak op maat. Naast de expertise en passie van onze trainers en de zeer persoonlijke aanpak is onze unieke locatie, temidden van het groen van het Antwerpse Boekenbergpark, een absolute troef. De bewegings- en ontspanningssessies kunnen zowel in- als outdoor doorgaan @The Park. Onze coaches komen ook graag op locatie.

NIEUW in ons aanbod:

Be Like Water Coaching:

Een teambuilding die chill is en je toch aan het rillen zet? Neem dan maar een ijsbad samen! Het nemen van een ijsbad is een discipline die gebaseerd is op drie belangrijke principes: ademwerk, mindset verheldering & versterking, en blootstelling aan koude. In combinatie brengen deze drie principes talloze gezondheidsvoordelen met zich en leren ze je tevens aan hoe je zelf terug jouw gezondheid in eigen handen kunt nemen. Deze uitdagende inspanning en vooral ontspanning vergt overgave en wilskracht. Een prachtige manier om je team op een geheel nieuwe en diepgaande manier te leren kennen.

FITBREAKS: Sportieve groepsactiviteiten op maat van jouw team.

Regelmatig een actieve pauze nemen, zorgt voor minder spierklachten en minder last van de nek of rug. Maar ook je humeur en je mentale welzijn varen er wel bij. We presteren beter en voelen ons beter in ons vel wanneer we regelmatig een actieve pauze inlassen. Hierdoor is er minder uitval en verhoogt de productiviteit. Door even de zinnen te verzetten, kan je daarna immers met een frisse geest beter presteren.
Ben je op zoek naar een dynamische en inspirerende incentive voor je menselijk kapitaal? Wil je inzetten op de gezondheid van je medewerkers en hen meer laten bewegen? Wil je investeren in hun betrokkenheid bij je organisatie en hen onderling verbinden?
De professionele coaches van @ThePark werken actieve sessies uit op maat van jouw organisatie of jouw team. Dit kan éénmalig of als een reeks en dit kan zowel op locatie als virtueel.
Collega’s zijn er nu meer dan ooit aan toe om samen iets leuks te doen. Als werkgever zorg je voor het welzijn en de fitheid van je collega’s wat zal resulteren in tevreden collega’s en minder verzuim. Bovendien leren collega’s elkaar op een andere manier kennen en zit er een sterk teambuildingsaspect aan samen bewegen.

Aanbod workshops rond welzijn:

 • No more stress! Stress en burn-out onder de loep ( 1/2 dag)
 • Relaxatie met Qi Gong (2u)
 • Mindful bewegen met Tai Chi (2u)
 • De weg van de krijger (2u)
 • De kracht van de ademhaling (1/2 dag of 2u)
 • Pilates op het werk (1/2 dag of 2u)
 • Yoga op het werk (1/2 dag of 2u)
 • Mindful Walk (2u)
 • Mindful op de werkvloer (8sessies van 2u)
 • Verbindend communiceren door positieve mindset( 1 dag of 1/2 dag)
 • Kies de bril waardoor je kijkt! (1/2d of 2u)
 • Reactie-keuze: wat als mensen je drijven tot…? (1/2 of 2u)
 • Beter Slapen: goede nachtrust= betere productiviteit! (1/2 of 2u)
 • NIEUW! Be like water coaching (1/2 dag)
Benieuwd hoe je dit voor jouw organisatie kan organiseren? Neem vandaag nog contact op met @ThePark voor meer informatie.

Meer weten?

Wil je graag meer info over @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.