Laden Evenementen

Boeken & Schrijvers @The Park ? Back in Business!

Schrijver Jan Beurghs, die uitpakt met een bijzonder geslaagde debuutroman, is niet de eerste de beste. Hij is fysicus en informaticus van opleiding, studeerde ook af als Master in de Wijsbegeerte, is geen onverdienstelijk hersteller van antieke klokken en bekwaamde zich ook – louter ter geestelijke ontspanning – in kantklossen.
Jan is ook Boekenberg-ijsbeer en al jaren een trouwe fitnesser in uw favoriete sportclub.

Programma :

  • Welkom vanaf 15.00u, start 15u30
  • Linda Asselberghs, freelance journaliste en columniste (o.a. Knack Weekend) fileert dit debuutproza en gaat vervolgens in gesprek met de schrijver.
  • Misschien hebt u ook de ondertitel van het boek al opgemerkt: “… De strijd tussen kok en kosmos…” ? Het hoofdpersonage, een kok met eigen restaurant, komt door een puur toeval in een gans andere biotoop dan de zijne terecht, een andere kosmos als het ware: de wereld van astrologie  en andere esoterische theorieën.
    Jan Beurghs gaat daarover graag in discussie met het publiek. Dat kan best pittig worden.
  • “Gowie” Meeusen leest fragmenten voor uit deze debuutroman.
  • Signeersessie.

Interessant om weten : royalties worden door Jan Beurghs integraal geschonken aan Shangrila Home VZW, een reeds in 1995 opgestart project voor straatkinderen in Kathmandu, Nepal.
Ben je echt bijzonder nieuwsgierig of ongeduldig om het boek snel(ler) in handen te krijgen, dan kan je online nu al terecht bij uitgeverij “Boekscout” via deze link.

BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR RESERVEER ONLINE ALVAST JE ZITJE(S)

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant