Laden Evenementen

Tentoonstelling @The Park in de cafetaria te zien van 1/2 -12-3/23 door Eddie C.

Fotografie is sinds een vijftal jaren zijn nieuwe passie, in het bijzon­der “street photography”. Hij wil met zijn foto’s de sfeer pakken zoals hij die beleeft. Hij houdt van het maken van foto’s bij avondlicht in Antwerpen. Maakt veelal opnames in zwart/wit omdat hij vindt dat kleur de beleving kan verstoren, de waarneming te veel stuurt en afleidt.
Onnodig te zeggen dat de gevoelsmens Eddie zeer geraakt werd door zijn ervaringen bij de Covid pandemie en hij wil dat gevoel ook met zijn tentoonstelling @the-park.

Eddie is vooral bekend als percussionist en zanger, waarbij zijn enthousiasme en energie opvallen. Hij heeft met veel bekende muzikanten (Toots, Soulsister, Golden Earring , Al Jarreau en The Pointer Sisters) op het podium gestaan. Eddie speelde op meer dan 10,000 platen opname sessies in zijn loopbaan als sessie muzikant en is gerespecteerd bij zijn collega’s als een muziek guru in de business.

Eddie is geboren in Virginia en opgeroeid in Gary, Indiana (Verenigde Staten), verhuisde in de jaren 70 naar Nederland en woont nu iets meer dan 10 jaar in Antwerpen.

Contact:
Info- Eddie C. 

+32 479852974

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant