Laden Evenementen

Op woensdag 8 maart organiseert @The Park EINDELIJK nog eens een Ladies @The Park. Dit event is al enkele jaren een succes geweest, maar werd even gepauzeerd door Corona.

And now we’re back!

We steunen hierbij lokale ondernemers, straffe persoonlijkheden en de crea bea’s die hun talenten willen delen. Perfecte kans om wat te netwerken, te genieten van elkaar en nieuwe dingen te ontdekken tijdens een gezellige avond waar iedereen welkom is.

Wat kan je allemaal verwachten op woensdag 8 maart @The Park:

 • – Een leuke en gezellige mini-beurs met allerlei verschillende standhouders die hun diensten/producten/organisaties en werking/… promoten. En dat allemaal in het kader van Internationale Vrouwendag! Deze standhouders zullen we asap delen.
 • – Boven in de zaal zullen er doorlopend ook verschillende Talks doorgaan door interessante sprekers. (zie het Talk programma hieronder).
 • – GRATIS sportdemo’s en sportlessen buiten ! Altijd al eens willen uitproberen, dan is nu jouw kans!HAPPY SPORT HOUR
  15u – 15u25 Zumba Toning
  16u – 16u25 Stay Fit & Happy gym
  17u – 17u25 Rock & Robics
 • 18u – 18u25 Zumba
  Inschrijving niet vereist!GRATIS SPORTLES
  19u30 Burn
  20u30 Spinning (beperkte plaatsten)
  Inschrijving vereist! (Bel je even zodat we een plekje kunnen voorzien?)
 • – Foodtruck op terras vanaf 16u
 • – Gratis goodie bag met leuke staaltjes en gadgets. Zie hieronder waar je je goodie bag kan reserveren. Max. 50 stuks beschikbaar!

Iedereen is welkom @The Park: gender noch leeftijd maakt uit!

Kom je ook langs?

Talks programma

UUR TALK WIE
14u30- 14u45 Wandeling door het park – Wat leeft en groeit in het park Lili Lili neemt je mee door het Boekenbergpark en zij zal je kunnen vertellen welke bloemen en planten je onderweg zal tegenkomen en welke dieren er leven in het park.
15u00-15u15 Het belang van beweging bij chronische pijn Fien De Laet – dokter in opleiding Meer dan 20% van de volwassen Belgen heeft last van chronische pijn. Maar wat is chronische pijn juist, en wat is de functie van pijn? Soms is het namelijk wel goed om pijn te hebben, stel je voor dat je niet zou voelen dat je gewond bent. Maar wat als de pijn blijft? Tijdens deze korte introductie zal Fien De Laet (zelf huisarts in opleiding) wat meer uitleg geven over chronische pijn, en waarom het belangrijk is om te blijven bewegen ondanks de pijnklachten.
15u30-15u45 Oxfam en vrouwenwerking NTB Op 8 maart lanceert Oxfam naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag een nieuwe en tijdelijke koffie in limited edition onder de naam “Women’s Hope.”  Hij bestaat voor 100% uit koffie die geproduceerd is door de leden van Rebuild Women’s Hope op het eiland Idjwi aan het Kivumeer in Congo.  Rebuild Women’s Hope (RWH) is een koffiecoöperatie met 70% vrouwelijke leden en werd ook opgestart door een plaatselijke jonge ondernemende vrouw.  De regio kent een turbulente en onstabiele politieke situatie en vrouwen in het bijzonder voelen hier de gevolgen van.  RWH focust zich in het bijzonder op vrouwenrechten en gendergelijkheid.  Oxfam startte onlangs een samenwerking met RWH.  Om de coöperatieve onderneming te steunen en haar activiteiten onder de aandacht te brengen, lanceren we de “Women’s Hope” koffie.  Tijdens de presentatie laten we zien welke realisaties er al zijn dankzij de coöperatieve en aan welke werkpunten ze nog iets kunnen doen.
15u50-16u05 Full of life: Groenten van eigen bodem Julie Van Overmeiren – Zilt & Zoet Tijdens de talk gaat Julie van Zilt en Zoet dieper in op hun aanpak: – Fair: samenwerking met mensen als met het ecosysteem – Holistisch gemanaged: Bij problemen gaan we opzoek wat er ontbreekt ipv wat er moet bestreden worden. – Ecologisch: meer biodiversiteit en herstel van de bodem – Korte keten: koop rechtstreeks bij de lokale boer in de stad – Gezondheid: gezonde gerechten voor eenvoudig te koken met verschillende groenten – Regeneratief bedrijf: wat houdt dat in?
16u30-16u45 Vind jezelf terug na een relatiebreuk Erica Oostvogels – Succesmindset Erica’s Talk zal gaan over de verschillende fasen die je doorloopt als je een relatiebreuk meemaakt. Ze zal het ook hebben over patronen die je volgt sinds je kindertijd en waarom het voor sommige vrouwen lijkt alsof ze altijd op de foute mannen vallen. Ook zal ze spreken over de verschillende hechtingsstijlen en hoe je terug gelukkig wordt als vrijgezel.
16u50-17u05 Hoe worden wij SUPERouders? Ann Somers introductie workshop: Hoe worden wij SUPERouders?
Deze wordt gegeven @The Park op zaterdag 22/4 van 14u – 16u30. Zie hier voor meer info over de workshop zelf.
17u30-17u45 Upcycling en visible mending Sophie Vermeulen & zus In deze talk willen we focussen op het origineel herstellen, retoucheren en upcyclen van kleding. We willen tonen dat er een heel scala aan mogelijkheden is, want het gaat veel verder dan gewoon een kledingstuk herstellen. Een klein gaatje kan je onopvallend herstellen, maar waarom er geen vrolijk motief op borduren? Of elk gaatje benadrukken door er glitterstof onder te naaien? Door een beschadiging aan een kledingstuk niet te verdoezelen maar er net een eyecatcher van te maken, krijgt je kledingstuk een verhaal en voelt het als nieuw. En zelfs als het écht niet meer draagbaar is, willen wij er nog een verhaal aan breien. Door er bijvoorbeeld een toffe handtas van te maken, of de stof te laten voortleven in andere kledingstukken. We tonen tijdens de talk massa’s voorbeelden en laten zien dat je kleerkast nu al vol potentiële topstukken hangt, zelfs al zijn ze beschadigd!
17u50-18u05 BodyTalk Systeem Barbera Nagtegaal – Artemis – BodyTalk Sinds vorig jaar heb ik praktijkruimte in Borsbeek bij Artemis Schoonheidsinstituut, waar ik Ayurvedische massages aanbied en BodyTalk sessies. Wat is BodyTalk? Een jaar of tien geleden kwam BodyTalk op mijn weg. Na 3 sessies was ik zo enthousiast over het resultaat dat ik besloot zelf BodyTalker te worden. BodyTalk had mij namelijk van een zeer vervelende chronische achillespeesontsteking afgeholpen en ik ging eindelijk doen wat ik al lang zo graag wilde: ZINGEN! in een klassiek koor én ik ging op les om dwarsfluit te leren spelen. De fijnste hobby’s die ik mij voor kan stellen. Vandaar “Sing your own Song”. En: met de genezing van de achillespees zijn er duidelijk ook andere blokkades opgeheven. Het BodyTalk Systeem is een unieke en holistische, allesomvattende, behandelmethode. In een BodyTalk sessie komen onderliggende oorzaken van ongemakken aan het licht. Door onderliggende fysieke, emotionele, energetische en omgevingsfactoren aan te pakken, in plaats van de symptomen, kan er op een dieper niveau verandering optreden. De BodyTalk practitioner zal voor antwoorden en inzichten in contact gaan met jouw ingeboren lichaamswijsheid (innate wisdom) en past diverse energetische technieken toe die jouw zelfhelende vermogen herstellen of verbeteren. Elke sessie is uniek en op jou persoonlijk afgestemd. Op 8 maart kom ik graag meer vertellen over BodyTalk tijdens mijn ‘Talk’ @ThePark. Graag tot dan!
18u30-18u45 Bewegen op Verwijzing Didi

Dit project van de Vlaamse overheid, om de mensen aan te sporen tot meer beweging, is niet zo gekend. Wil je meer over weten, kom luisteren naar deze presentatie van onze Beweging op Verwijzing door coach Didi.

18u50-19u05 Zichtbaarheid=Veiligheid op straat Julie Vets –  GOFLUO

Julie Vets, founder van GOFLUO, CEO, ontwerpster, mama van drie én vrouw van Joris.

Deze powerlady zal spreken over het ontstaan van het Antwerpse GOFLUO, de groei van haar onderneming, hoe ze haar gezinsleven combineert met haar job en hoe je de hele familie kan motiveren om GOFLUO te dragen.

19u10-19u25 ‘Neem zelf je leven in handen: Healthy body, brain & heart’ Christel Stevens Christel Stevens heeft een boek geschreven: ‘Samen GEZOND ‘ – de oplossing voor chronische klachten en pijn, hardnekkig overgewicht en vermoeidheid. De 3-isOne methode staat daarin uitgelegd.
19u30-19u45 Stress is Goed Didi Het woordje “stress” werd de laatste tijd zodanig gekleurd dat het zelf voor “stress” zorgt. Als stress en Burnout coach weet Didi een andere betekenis aan dit woord te geven en zoekt ze naar de functie van dit fenomeen. Wat zijn de functies van “stress” en hoe anders ermee omgaan.
19u50-20u05 Houvast bij keuzestress voor het kiezen van kleuren en materialen in je interieur. Sigrid en Marij – Ditt Huis Ook verdwaald in Pinterest en de 100’en keuzes bij de inrichting van je huis? In deze talk tonen we je verschillende manieren om houvast te vinden bij het kiezen van kleuren en materialen in je interieur. Maak kennis met het Ditt-huis aanbod van workshops en coachings waarbij je op een betaalbare manier interieuradvies kan aanschaffen.
20u10- 20u25 “Chroniciteit en kinesitherapie, waar staat de wetenschap vandaag?” Maarten De Groeve – Kine De Groeve “Soms, ondanks goede intenties gaat je klacht maar niet over. Je rug-, nek-, … pijn blijft al een hele tijd bestaan, zelfs na verschillende bezoeken aan specialisten, kinesisten of osteopaten. Misschien is het tijd het probleem door een andere bril te bekijken? Hoe kijken de nieuwste wetenschappelijke inzichten hier tegenaan? Is er ruimte voor massage of dry needling, maar ook stress, slaap en voeding?”
20u30-20u45 Advies – Second Opinion – Bewegingsanalyse Maarten De Groeve – Kine De Groeve
“Hoe kunnen we deze wetenschappelijke inzichten nu vertalen naar de praktijk? Tijdens dit uurtje is er ruimte voor individuele vragen en advies over jouw probleem of kan er een krachtanalyse worden uitgevoerd om (on)evenwichten aan het licht te brengen”

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant