Laden Evenementen
Voor moederdag hebben wij dit jaar niet alleen onze fijne moederdag- brunch in petto, maar ook 2 leuke activiteiten waar jij en je moeder samen aan kunnen deelnemen.
Je kan ook voor aparte activiteiten reserveren, met of zonder brunch, met mama of papa, alleen… Alles mag wanneer wij de mama vieren! Reserveer snel, de plaatsten zij beperkt!
 
Begin deze feestdag met een rustige Qi Gong les met focus op je ademhalingen, je bewegingen en waarnemingen. Een les geschikt voor alle leeftijden met oefeningen die ook zittend uitgevoerd kunnen worden. Geef jouw moeder het meest onvergetelijke cadeau: jouw aandacht, aanwezigheid en aanraking.
 10u30 – 11u15: €13 per persoon (max. 16 personen – zaal boven, bij mooi weer op het grasveld)
 
Tijd voor een feestelijke brunch! Geniet van een heerlijk buffet met pistolets, brood, divers beleg, verse groenten en fruit, yoghurt, koffiekoeken, … warme drank + een glaasje bubbels in de prijs inbegrepen. Voor de mama’s nog een fijne verrassing!

moederbrunch @The Park Boekenbergpark

11u00 – 13u00: €27 per persoon/ €15 voor kids onder 12j (max. 40 personen – terras)

Wil je samen met je moeder de kunst van hoelahoop onder de knie (taille?) krijgen? Tijdens deze introductie leer je de basistechnieken van hoelahoop- “dance” kennen en bewegen met die heupen! Leuke nieuwe hobby voor de actieve mama’s en kids.

hoelahoop leren Moederdag vieren @The Park Boekenbergpark

15u – 15u45 : €13 per persoon (max. 16 personen- zaal boven, bij mooi weer op het grasveld)

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant