Laden Evenementen

We hadden al een klein tipje van de sluier opgelicht enkele weken geleden…
Er komt inderdaad terug Music @ The Park, meer bepaald…

Blues @ The Park op donderdag 21 juli 2022

deuren open om 13u
optredens: 14 / 16 / 18 / 20 uur
deuren dicht “rond” 23uur

… als dat geen goed nieuws is !?

We laten de moeilijke coronajaren nu hopelijk definitief achter ons en knopen met plezier en nog veel meer goesting terug aan met een fijne traditie van enkele jaren geleden. Zomerse Music, nee, zomerse GRATIS Music @ The Park, GRATIS Blues @ The Park. We gaan er meteen stevig tegenaan en presenteren 4 verschillende bluesgroepen. Ook DJ Trashkan is present.

Enkel met de steun van de Cultuurcel van District Deurne, andere trouwe sponsors van vroeger (*), enkele nieuwe mecenassen (*), de bereidwillige artiesten, de begripvolle bookingsagenten, enkele vrijwilligers en de morele steun van de Unitas Tuinwijk VZW,  kunnen we dit realiseren, voor U !
Merci aan allen.

We vonden een top Foodtruck waar u gans de dag en ook ’s avonds terecht kan voor een lekkere hap. Ook voor een mooi veggie-aanbod wordt gezorgd.

Registratie vooraf is absoluut aangeraden, want het aantal beschikbare stoelen en tafeltjes is beperkt. We zien u graag verschijnen vanaf 13u, maar dat mag gerust ook wat later zijn… Het wordt immers een lange dag.

(*) U zal het ons niet kwalijk nemen dat we die sponsors en mecenassen hier toch nog gauw even met naam en toenaam duidelijk in de verf zetten : 
Baeyens & Partners Verzekeringen
Bouwbedrijf Cogghe & Co
Ceges, for all your frozen products
Duvel Moortgat
Honoloeloe, Antwerp Art Space
Jeton.be

Ceges logo

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant