Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Nieuwe datum wordt weldra gecommuniceerd

Een scheiding is al moeilijk, zonder er kinderen bij betrokken zijn. Dikwijls is het een rouwproces, het opnieuw inrichten van je leven. Soms ga je op goede voet uit elkaar, maar al te vaak zijn het de verschillen die ons uit elkaar drijven en weerspiegelt dit in onbegrip en een moeilijk contact. Als je dan als partners uiteen gaat, maar toch nog samen de ouderlijke taak moet delen is dat vaak niet evident.

Wat? Deze workshop is vooral gericht op de communicatie tussen al de partijen. Hierbij wordt enerzijds gekeken naar de positie van de kinderen, anderzijds ook naar die tussen ex-partners onderling

Wie?: Pleuni Cant (Licentiate in de klinische psychologie) deed een basisopleiding in de experiëntiële psychotherapie en heeft een master in NLP. Ze combineerde meestal een onderwijsloopbaan met de klinische praktijk. In ‘@ the Park’ is ze te boeken als welzijnscoach voor bedrijven. Maar ook privé te consulteren voor vormingen en individuele begeleiding via haar eigen praktijk: Praktijk De Sprong.

Ik reserveer mijn plaats