Laden Evenementen

GEANNULEERD

Hoe zorg je dat je relationele problemen en zeker ook scheiding geen traumatische ervaring wordt voor jezelf en de kinderen? Hoe handel je best zodat je de kids pijnlijke momenten kan besparen. Soms vind je de manier om samen te blijven, soms ga je op goede voet uit elkaar, maar al te vaak zijn het de verschillen die partners uit elkaar drijven. Met frustraties, onbegrip en een moeilijk contact als resultaat. Als je dan als partners uiteen gaat, maar toch nog samen de ouderlijke taak moet delen is dat vaak niet evident.

Wat? Deze workshop is vooral gericht op de communicatie tussen al de partijen. Hierbij wordt enerzijds gekeken naar de positie van de kinderen, anderzijds ook naar die tussen (ex-)partners onderling. Ook wanneer het niet tot scheiding komt helpt deze workshop je om positief en oplossingsgericht te blijven communiceren.

Wie?: Pleuni Cant (Licentiate in de klinische psychologie) deed een basisopleiding in de experiëntiële psychotherapie en heeft een master in NLP. Ze combineerde meestal een onderwijsloopbaan met de klinische praktijk. In ‘@ the Park’ is ze te boeken als welzijnscoach voor bedrijven. Maar ook privé te consulteren voor vormingen en individuele begeleiding via haar eigen praktijk: Praktijk De Sprong.

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant