Laden Evenementen

2de deel van Training Psychofysieke weerbaarheid door Krachtinzicht.be

Deze cursus richt zich op personen vanaf 18 jaar die hun eigen weerbaarheid willen vergroten en steviger verbonden met hun eigen kracht en rust in hun leven en werk willen staan.

Doelen: je lichaamscentrum ervaren als kracht- en rustcentrum, ontdekken van de kracht van je gedachten op je emoties en dus op je lichaam, vergroten van jouw grensbewustzijn, waardoor je beter zorg kan dragen voor jezelf, omgaan met spanning en spannende situaties, vergroten van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, leren communiceren vanuit eigen kracht, bewust worden van lichaamstaal, houding en het effect hiervan op jezelf en omgeving…

We maken hierbij gebruik van grondings-, ademhalings-, bewegings- en zelfverdedigingsoefeningen en reflecteren hierover.

Begeleiding: Deze training wordt gegeven door Eva Gysen, gecertificeerd rots en water trainer en trainer zelfvertrouwen. In haar werk als trainer en coach bij krachtinzicht staat het (opnieuw) voelen en verbinden met je eigen kracht centraal om vandaaruit te communiceren met anderen.

Praktisch: 

Wanneer: zaterdag 16 en 30 maart 2019; 13.15 tot 17.15

Wat heb je nodig: Los zittende kleding. We trainen op blote voeten of kousen. Het cafetaria is open op zaterdagnamiddag. Je mag ook je eigen drinken meenemen.

Prijs: € 150 voor de 2 sessies inclusief 1 gratis individueel opvolggesprekMogelijkheid voor sociaal tarief of gespreide betaling op aanvraag.

Meer informatie en inschrijving via eva@krachtinzicht.be / krachtinzicht.be

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant