– Voorlopig is onze fitness nog wel slechts toegankelijk voor 4 personen tegelijk, dus reserveren is verplicht.
– @ The Park rekent op uw discipline om de fysieke afstand van +/- 1,5 meter te respecteren door o.a. steeds één cardio-toestel tussen sporters vrij te houden.
– We herpositioneren enkele toestellen om iedereen wat meer eigen ruimte te bezorgen.
– Voor elke sporter staat een spuitbus ter beschikking. Vergeet die niet te gebruiken aub…

We hebben een outdoor-fitnessruimte gecreëerd waar je je oefeningen ook kan doen. Neem zelf je matje, gewichten, springtouw, etc. mee naar buiten en fitness in openlucht!

We hebben gemerkt dat het reservatiesysteem voor zowel onze fitnessklanten als voor @The Park heel praktisch werkt. Zo kunnen wij makkelijk inspelen op de noden van de klanten en ook op die van onze medewerkers.
Gelieve te reserveren tot 4 uur voor je fitnessbeurt. Dit kan je makkelijk via de sportwebshop doen of met de @The Park-app.
Het fitnessrooster waarin je kan reserveren zal vanaf 1 juni online staan. 

Goed om te weten: De kleedkamers en douches zijn exclusief toegankelijk voor de fitnessers, zo zijn er steeds 4 plaatsen om je om te kleden.

Bring a (Fitness) Friend to @The Park!

Heb jij in je omgeving wat coronakilo’s opgemerkt of iemand gespot die wat (meer) beweging kan gebruiken, dan kan je die misschien een “zetje” geven. Gans juni mag je immers één of meerdere vrienden of kennissen uitnodigen om éénmalig onze fitnessruimte te leren kennen en samen te roeien, enkele dumbbells te gebruiken of onze TRX-strings uit te testen.

Graag even vooraf melden via mail aub, zodat wij voor hem of haar een plekje kunnen reserveren en registreren in ons ledensysteem.