• FOOD RESET – 2 uur

De feestdagen zijn voorbij en in deze coronaperiode betekent dit voor velen een overvloed aan eten gecombineerd met weinig beweging. Samen met Didi leer je de juiste eetkeuzes te maken.

Wat houdt Food Reset of Fitness Reset allemaal in?

Voedingsanalyse (1u): Didi analyseert je dagelijkse eetgewoonten en je voedingspatroon en adviseert wat beter kan. Door inzichten in je eigen gedragingen te krijgen, wordt je gemotiveerd om op het op een aangepaste manier aan te pakken ipv de zoveelste onnodige trend-dieet te proberen volgen.

Personal Training (1u): Didi zet je aan het bewegen: ze stelt voor jou een persoonlijk cardio fitness- of krachtschema op en traint de eerste keer een gans uur samen met jou alleen.  Na zo’n sessie is het uiteraard de bedoeling dat je met deze uitleg en je eigen schema zelfstandig aan de slag gaat.

  • FITNESS RESET – 2 uur

Je bent helemaal gemotiveerd om aan de slag te gaan maar je weet niet waar te beginnen? Of je hebt al meerdere keren geprobeerd jezelf aan het bewegen te zetten maar je kan het maar niet volhouden of je ziet geen effect? Dat is heel frustrerend en soms kan het liggen aan een klein foutje in je aanpak.

Cardio begeleiding & schema (1u): Samen met Didi stel je het ideale cardioschema op die je kan gebruiken in de fitness met de juiste uitleg van de toestellen.

Kracht training &schema (1u): Een gezond lichaam wilt ook zeggen een krachtig lichaam. Werken aan de spieren mag dus niet ontbreken. Zo krijg je een sterker lichaam dat ook meer energie verbruikt, sneller gewicht verliest en gewoon…fitter is!

Kies zelf welk personal trainingspakket jou het beste ligt, koop deze aan via de Sportwebshop en mail naar didi@the-park.be voor een afspraak.

  • RESET Combo FOOD+ FITNESS- 3u

Heb je het gevoel dat je liever de twee zou willen combineren? Dan is Food& Fitness Reset Combo iets voor jou. € 175 – 3 uur!

  • RESET +3 maanden fitness abo

Ben je nieuw bij ons en wil je er goed invliegen met je Reset-ambities? Dan is RESET+ 3maand abonnement het beste voor jou! Schrijf je hier in en koop via de Sportwebshop je Reset + 3 maand fitness abonnement aan.

Werken aan gezonde voeding en goede conditie reset @The Park Boekenbergpark