Bedrijfsworkshops >

Fitbreaks: een actieve pauze met je collega’s

Regelmatig een actieve pauze nemen, zorgt voor minder spierklachten en minder last van de nek of rug. Maar ook je humeur en je mentale welzijn varen er wel bij. We presteren beter en voelen ons beter in ons vel wanneer we regelmatig een actieve pauze inlassen. Hierdoor is er minder uitval en verhoogt de productiviteit. Door even de zinnen te verzetten, kan je daarna immers met een frisse geest beter presteren.

Collega’s zijn er nu meer dan ooit aan toe om samen iets leuks te doen. Als werkgever zorg je voor het welzijn op het werk en de fitheid van je collega’s wat zal resulteren in minder verzuim. Bovendien leren collega’s elkaar op een andere manier kennen en voelen zich verbonden in deze moeilijke maanden van corona-beperkingen en telewerking. Altijd op maat van jouw team.

Ben je op zoek naar een dynamische en inspirerende incentive voor je menselijk kapitaal? Wil je inzetten op de gezondheid van je medewerkers en hen meer laten bewegen? Wil je investeren in hun betrokkenheid bij je organisatie en hen onderling verbinden?
De professionele coaches van @The Park werken actieve pauze sessies uit op maat van jouw organisatie of jouw team: Fitbreaks! Dit kan éénmalig of als een reeks en dit kan zowel op locatie als virtueel.
Welzijnscoaches: Didi, Katrien