Marc Kouba

Marc Kouba

Burn instructor

“Ongeveer 15 jaar geleden starte ik mijn avontuur als groepfitnessinstructor.

Sindsdien zijn de groepslessen een waardevol deel van mijn leven geworden. En ik mag ook wel zeggen een waardevol deel van het leven want van mijn deelnemers maakte ik ook vrienden voor het leven.
Na vijf jaar intensieve training, onder leiding van een gediplomeerd kinesiste, werden mijn inspanningen beloond met het “certified Lesmills Body balance instructor” diploma dat twee jaar later Zilver werd.
Driemaandelijkse opleidingen waarin je wordt beoordeeld en bijgeschaafd zowel in eigen beweging, houding als in lesgeeftechnieken houden je scherp en up to date.
Vanuit de bewegingstechnieken van de Bodybalance, waaronder yoga, tai-chi en Pilates,  verruimde ik mijn horizon en heb mij vooral door zelfstudie verder bekwaamd en alzo zelf free-style lessen gemaakt waarin ieder op zijn niveau nieuwe uitdagingen kan aangaan..
Je groepsles dient niet alleen een moment te zijn waarop je je lichaam inzet maar ook een moment om je geest te ontspannen zodat je al je zorgen vergeet, gewoon geniet en plezier hebt.
De diverse houdingen en bewegingen maken je lichaam sterker en je geest weerbaarder tegen stress.
Ik hoop julie te mogen ontvangen en in wederzijds respect samen een fijn moment te beleven.”
Marc geeft elke woensdag van 19u30 tot 20u30 de BURN lessen.