Teambuildings >

Work Your Body

Het doel: lichaam en geest ontspannen door fysieke inspanningen. De aandacht wordt afgeleid van de spanningsvelden en jouw geest wordt vrijgemaakt. Vergeet ook het FUN-aspect niet: in groep bewegen zorgt voor meer plezier! Jij werkt zich in het zweet om met de glimlach terug naar huis te gaan!

@The Park heb je verschillende opties, zowel outdoor: Outdoor Park Workout, loopsessies, Streetstepping… als indoor: Burn, Body Tonic, Zumba, Samba Fit en Afro-Braziliaanse dans.

Teamgames

De beste manier om uw team te bouwen of te versterken is hen samen aan het spelen zetten! Volgens de grootte van de groep kiest u een aantal activiteiten die u per team uitvoert en de onderlinge concurrentie kan beginnen. Onder deskundige leiding van onze coach wisselt elk team geregeld van activiteit. Er zijn verschillende teamgames mogelijk @The Park waaruit u meerdere activiteiten kan kiezen: behendigheidsrace, ultimate frisbee, touwtrekken, zaklopen, …

Teambuilding op maat

U heeft een geweldig idee? U wenst teambuilding te combineren met een vergadermoment? We stellen een programma samen op maat van uw team/organisatie! Uiteraard kunnen we hierbij de nodige catering voorzien.