Kinesitherapie @The Park

Wij verwelkomen Maarten De Groeve (Kine De Groeve) @The Park. Vanaf nu zal hij op maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag patiënten behandelen @The Park.

Waarom @The Park, vroegen wij aan Maarten? Dit was zijn antwoord;

“@The Park, een plek waar aandacht besteed wordt aan lichaam en geest. Een standpunt waar ik me als kinesist ook al jaren op focus.

Het mag cliché klinken, maar een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag des te belangrijk. Ook al weten we dit allemaal, toch verdringen we het al snel naar ons onderbewustzijn, met klachten tot gevolg.  

Als kine ga ik voor een persoonlijke aanpak, waarbij we via het begrijpen van het probleem, grijpen naar de oplossing.

Heb jij lichamelijke klachten? Slepen die al een tijdje aan? Dan ontvang ik je graag vanaf nu in @The Park. Samen met jou ga ik op zoek naar hoe je je terug écht fit kan voelen. Zet jij de eerste stap?

Maak een afspraak

Wie is Maarten De Groeve?

In 2012 studeerde hij af aan KU Leuven als Master in de Revalidatiewetenschappen en Sport Kinesitherapie. Onmiddellijk daarna ondervond hij dat zijn scala van behandelingsopties te beperkt was, hij wilde meer “skills” leren. Zo startte hij het postgraduaat manuele therapie en volgde hij verschillende opleidingen rond trainen en bewegen. Lees meer...