“Indoor Cycling” of “Spinning” is een intensieve fietstraining waarbij je aan je conditie en uithoudingsvermogen werkt, onder de motiverende aanmoedigingen van een coach. Vermits ieder voor zich het weerstandsniveau van zijn fiets kan instellen, is deze training laagdrempelig en geschikt voor iedereen. De coach zorgt voor de juiste trainingsopbouw: al na enkele sessies voel je je algemene conditie verbeteren… De kans op blessures is gering en het vetverbrandend effect hoog: de perfecte training dus in deze corona-tijden!

“Spinnen” doe je – in principe – met een speciale indoor bike. @ The Park heeft een beperkt aantal echte Schwinn-spinningbikes aangekocht, een gereputeerd topmerk. Ze worden uitgeleend aan de sporters die kiezen voor onze “ATP-Cycling@Home”- beurtenkaart(*). Heb je zelf zo’n fiets of ben/was je van plan er één aan te kopen, dan kan je @Home meedoen met een “OwnBike-Cycling@home”-beurtenkaart. Meedoen met je racefiets en een rollerbank, zoals topsporters dat doen? Dat kan ook met een “OwnBike-cycling@home”-beurtenkaart.

Het @ The Park Spinning Teachers Team

Didi Yordanova kent u natuurlijk als onze zaakvoerder,PT coach en lesgeefster o.a. pilates, zumba, strong abs & butt. Didi heeft echter ook een jarenlange ervaring als spinning teacher.

Koen Haegeman is niet voor niets de man achter de FB-page SpinningAntwerpen. Hij leidde jarenlang een eigen spinningclub maar was tevens een graag geziene spinningcoach in diverse Antwerpse sport- en fitnesscentra. Koen neemt voorlopig 50 % van de @ The Park-cyclinglessen voor zijn rekening.

(*) @The Park vraagt een borg van 125 € per fiets, zonder schade wordt die som onmiddellijk terugbetaald na teruggave van de fiets. Voor levering en latere pick-up van de spinningfietsen (tot/van aan gelijkvloerse voordeur) vragen we een bijdrage van 50 € (straal vanuit Boekenbergpark max. 10 km).

Nuttige adressen (vermeld @The Park bij deze verkoperspunten)

  • Fietshandel “De Vélodrome” – Zurenborg (Tom) – www.develodrome.be
  • Fiets en fitnesszaak “Jupiter” – Buurt Stadspark (Christiaan) – www.fietsenjupiter.be
  • Fietshandel “DA” – Drakenhoflaan (Dimitri) – www.da-fiets.be

Online-aanbieders:

  • www.betersport.nl
  • www.bicycling.com
  • www.futurumshop.nl