Yes! We hebben de krant weer gehaald! De volledige versie kon je lezen in GvA van 4 juli 2018.

“De Chinese pagode in het Boekenbergpark wordt vanaf 16 juli omgetoverd tot een pop-upbibliotheek. Het gaat om een samenwerking tussen de bibliotheek Arena en de boekenclub van fitnessclub @The Park.

Didi Yordanova is de zaakvoerder van @The Park. Monica Jacobs is coördinator van bibliotheek Arena. Dat lijken twee aparte werelden. Toch is er een band tussen de twee plekken in Deurne-Zuid.

“Wij vinden elkaar altijd rond boeken”, vertelt Monica. “Hier, en bij ons in de bib, is er een boekenclub. Bij het uitnodigen van auteurs werken we samen. En onze bib houdt van dit sprookjesachtige park. Het nodigt uit om er verhalentochten in te doen. Hier kan je de verbeelding laten spreken. Ik had al langer het idee om in die pagode iets met boeken te doen.”

Het Boekenbergpark, de naam alleen al. “Inderdaad”, lacht Monica. “Didi speelde ook met dat idee. De samenwerking is heel spontaan gegroeid. Arena is ook gesloten vanaf 15 juli. Daarom waren we op zoek naar een klein initiatief waar ons publiek toch iets aan heeft. Het is een experiment, we gaan zien wat het geeft. Toch wordt het een echte bib. Je zal ook boeken kunnen uitlenen, vergeet je A-kaart dus niet.

….

Info: open tot en met 27 juli van 12 tot 17u

…”

Met dank aan Dominique Piedfort en GvA