Nieuw? Registreer je hier
Bekijk het uurrooster

Groepslessen

Locatie: Overdekt Sportterras 

Samba-ritmes met een glimlach. Deze opzwepende work-out op Braziliaanse muziek verbetert jouw conditie, coördinatie en ritmiek.

Dinsdag 19u met Mano

Misschien ook leuk: Zumba en Latin Fit Mix

Locatie: @HOME, uitgesteld @Home + 9 live openlucht deelnemers

Een full body work-out voor een strak lichaam, krachtige flexibele spieren en een betere conditie! BBB in een modern jasje.

Woensdag (19u30) – Barbara

Misschien ook leuk: Strong Butt&Ab’s en Body Tonic

Locatie: @HOME + uitgesteld@Home

Een klassieke mat Pilates-les die de lichaamshouding verbeterd en powerhouse(ofte buik- en rugspieren van ons lichaam versterkt). De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. Een van de beste work-outs om je tegen lage rugpijn te behoeden.

woensdag 9u30- Katrien. Weldra ook openlucht.

Misschien ook leuk: Yogalates en Modern Pilates

Voor beginners en voor diegenen die een rustige aanpak waarderen.

Locatie: @Home

Verbetering van de lichaamshouding door versterking van de buik- en rugspieren. De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. De beste work-out om je tegen lage rugpijn te behoeden.

Start opnieuw vanaf 21/5/21 Weldra ook openlucht.

Vrijdag (9u30) Katrien

Locatie: @HOME + Uitgesteld@home en Live openlucht 9 deelnemers

Voor de durvers: intensieve outdoor work-out voor een boost van je conditie en kracht. Deze training gaat altijd in openlucht door! Weer of geen weer, je sport buiten in het groen en ademt de zuurstofrijke lucht van het park in.

Dinsdag (19u) – Bruno 19u30 

Zondag (10u30) –  Bruno 

Locatie: Openlucht @HOME + Uitgesteld @Home

Pilates oefeningen in een modern kleedje. Een fusie klassieke pilatesoefeningen en pittige calistenics, balet, bodyforming en gymnastiek-oefeningen. Je werkt aan verbetering van je lichaamshouding door versterking van de buik-, rug en nekspieren. De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. Een van de beste work-outs om je tegen lage rugpijn te behoeden.

maandag 19u- Didi (Openlucht/overdekt)

zaterdag 10u30 – Didi Weldra ook openlucht.

Misschien ook leuk: Yogalates 

Locatie: @HOME, Uitgesteld @Home & openlucht (4 deelnemers)

Een fantastische cardio indoor cycling work-out op een “spinning”- bike. Geschikt voor iedereen die graag zijn conditie snel wilt zien verbeteren en van zijn lichaam een vetverbrandende machine wilt maken! Er wordt getraind op muziek onder de begeleiding van een ervaren coach: voorlopig enkel online(met uitzondering van 3 live deelnemers!), met eigen bike of eentje van @The Park.

Dinsdag     20u- Didi

Woensdag 20u30- Didi

Zondag 11u- Didi

Locatie: @HOME, uitgesteld @Home + Live met 9 deelnemers

Spierversteviging en cardio-oefeningen op hippe muziek. Een dynamische les met eenvoudige doch expressieve choreografieën. Geen gewone work-out maar een straffe training met een hoge FUN-factor! geschikt voor iedereen!

Woensdag (10u30) – Katrien

Vrijdag (10u30)- Katrien Vanaf 21/5/21

Misschien ook leuk: Burn en Strong Butt&Ab’s

Locatie: @HOME + Uitgesteld@Home en Live met max 9 deelnemers

NIEUW: Deze nieuwe les van Didi zorgt voor super gespierde billen en platte buik. Je verbrandt, je verstevigt en geeft vorm aan je Glamour Body onder begeleiding van stevige beats. We gebruiken daarvoor gloednieuwe Glute Bands maar ook elastieken, gewichten en steps.

Donderdag (19u)- Didi

Misschien ook leuk: Burn en Rock &Robics

Locatie: @HOME + Uitgesteld

Hatha Yoga Flow

Deze traditionele yoga waaruit alle overige stijlen en variaties zijn ontstaan is een goeie vorm om mee te starten als beginner. Tijdens de hatha yogalessen worden verschillende inspannende en ontspannende houdingen afgewisseld, en dit in combinatie met bewuste ademhaling en aandachtsmeditatie. We nemen op maandagochtend de tijd om het lichaam op te warmen alvorens we de zonnegroet uitoefenen.

Maandag  10u -Heidi

Woensdag 18u30- Heidi tot eind mei

Volgende lessen zijn tijdelijk niet beschikbaar:

Ashtanga Power Yoga

Deze krachtige en dynamische yogavorm is gebaseerd op de traditionele Ashtanga series. Ashtanga yoga bestaat uit een vaste reeks van houdingen (asana’s) die op het ritme van een diepe, bewuste ademhaling in elkaar vloeien. De warmte energie die hiermee wordt opgewekt, zuivert het lichaam en versterkt de spieren. Resultaat: een kalme geest in een soepel en gespierd lichaam.

Dinsdag 19u30 – Natasha

Hatha Flow Yoga

Traditionele yoga-les met veel ademhalingsoefeningen in waar er controle over  de ademhaling aangeleerd wordt. In deze les wisselen rustige en “flow” Vinyasa- momenten elkaar af. Door de herhalende bewegingen uit de Hatha yoga met de wat meer vloeiende bewegingen van een Vinyasa is dit een uitdagende les die toch gepast is voor alle niveaus.

Zaterdag 9u00 Nagaïa

Locatie: @Home + Uitgesteld @Home

Oefeningen uit pilates en yoga zorgen voor versterking van de spieren rond de wervelkolom, groter bewustzijn van je lichaam, meer souplesse, core stabiliteit en coördinatie.

Donderdag (20u)- Didi Weldra ook openlucht.

Misschien ook leuk: Pilates en Yoga

Locatie: @HOME + Uitgesteld @Home & Live met max 9 deelnemers

Een stevige danswork-out op aanstekelijke latinomuziek, fun verzekerd! Salsa, merengue, reggaeton, samba en cumbia wisselen mekaar af in een stevige tempo. Cardio training wordt afgewisseld met oefeningen die verwerkt worden in de gemakkelijke dans-choreografieën. Zumba is party en sport in elkaar!

Maandag (20u) Didi

Zie ook Latin Fit Mix en Afro Brazil

Locatie: @HOME + Uitgesteld @Home & Live met 3 deelnemers

Een stevige danswork-out op aanstekelijke latinomuziek, fun verzekerd! Minder choreo’s, meer spierverstevigende oefeningen en lagere tempo dan bij Zumba.

Zaterdag (10u30) – Didi

Locatie: @HOME

Vind rust door naar je innerlijke te werken a.d.h.v. rustige bewegingen en meditatie.

zondag (11u30) – Mei Lan

Misschien ook leuk: Tai Chi

Bijna alle lessen worden gestreamd via Zoom en kunnen vanuit thuis of op vakantie gevolgd worden: Pilates, Zumba, Yoga, Burn, Rock& Robics, Strong B&A, Outdoor work out…

NIEUW: Enkele @Home lessen kan je ook uitgesteld volgen(tot 24u) na de les. Reserveer hiervoor in “Uitgesteld@Home” uurrooster. Tarieven

Inschrijven via sportwebshop

Jou Inhoud Komt Hier

Locatie: @HOME

Tai Chi is een oude Chinese krijgskunst die nu vooral beoefend wordt om de gezondheid en ontspanning te bevorderen.Door middel van vloeiende bewegingen uit de natuur wordt gewerkt aan evenwicht, relaxatie en concentratie op het nu.

Maandag (17u)- (tijdelijk geannuleerd)

Misschien ook leuk: Qi Gong en Mindful Pilates

Cardio-toestellen wisselen af met kracht oefeningen onder begeleiding van een sportcoach! Wil je fitnessen onder begeleiding? Dit is het uur wanneer je in de fitness@The Park moet zijn! Je wordt naar jouw volgende fitnessniveau gebracht door onze sportcoach van dienst.

Donderdag (19u)- Bruno

Misschien ook leuk: Out door workout, Burn en Strong Butt &Ab’s

Pilates in vloeiende bewegingen op muziek – enige ervaring helpt om met gemak te kunnen volgen maar ook geschikt voor beginners.

Maandag (19u30) – Didi

Donderdag (18u45) -Didi

Misschien ook leuk: Pilates, Easy Pilates en Mindful Pilates

https://www.youtube.com/watch?v=2VB2-QSoMac

Locatie: INDOOR SPORTZAAL (max 12p)

Nieuwe creatie van Mano: Een swingende cardio work-out op de ritmes van Braziliaanse samba: je ontwikkelt conditie, ritmiek en voelt de warme zuiderse vibes!

Woensdag (20u30)- Mano

Misschien ook leuk: Afro Brazil en Zumba

Full Body Stretching

Om zijn danspresaties op niveau te houden, stretcht onze danser en choreograaf Mano Amaro zijn spieren elke dag. In deze les, begeleid door ontspannende soundscape muziek, werk je aan je spieren om ze soepel en lenig te houden. Door te stretchen maak je spieren langer, minder stijf en voorkom je blessures. Dit is noodzakelijk aangezien je spieren de neiging hebben te verkorten door training, overbelasting of lange zitperiodes. Op een voorzichtige manier worden goed gekozen rekoefeningen uitgevoerd en wordt nauwkeurig gelet op een correcte houding. Toegankelijk voor alle leeftijden.

Maandag 18u30 (Mano)

Misschien ook leuk: Pilates en Yogalates

Mindful pilates

Didi introduceert een nieuwe en unieke combinatie van Mindfulness en Pilates in een les! Je verbetert niet enkel je houding en spierkracht maar ook je concentratievermogen en lichaamsbesef. Je leert te focusen op de uitvoering, de positie en het ervaren van de beweging maar ook op het loslaten van je prestatiedrang en accepteren van je granzen. Je registreert meer door trager en nog bewuster op je beweging te letten. Je leert luisteren naar je lichaam en naar je innerlijke sensaties en wordt uitgenodigd te observeren, te ervaren en te voelen wat je doet. Op deze manier wordt je bewuster van je lichaam in je dagelijks leven.

Zaterdag (12u)- Didi

Meer weten?

Wil je graag meer info over sporten bij @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contacteer ons