Nieuw? Registreer je hier
Bekijk het uurrooster

Groepslessen

Indoor: Zaal 1ste verdieping, max. 18pers.,
Outdoor: overdekt sportterras, max. 21 pers.
Online: @Home online les volgen of uitgesteld kijken via Zoom

Classic Pilates

Een klassieke mat Pilates-les die de lichaamshouding verbeterd en powerhouse(ofte buik- en rugspieren van ons lichaam versterkt). De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. Een van de beste work-outs om je tegen lage rugpijn te behoeden.

woensdag 9u30- Katrien

Easy Flow Pilates

Voor beginners en voor diegenen die een rustige aanpak waarderen.

Verbetering van de lichaamshouding door versterking van de buik- en rugspieren. De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. De beste work-out om je tegen lage rugpijn te behoeden.

Vrijdag 9u30 Katrien
Indoor & Online

Modern Pilates

Pilates oefeningen in een modern kleedje. Een fusie klassieke pilatesoefeningen en pittige calistenics, balet, bodyforming en gymnastiek-oefeningen. Je werkt aan verbetering van je lichaamshouding door versterking van de buik-, rug en nekspieren. De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. Een van de beste work-outs om je tegen lage rugpijn te behoeden.

maandag 19u- Didi
Indoor & Online

zaterdag 10u30 – Didi
Indoor & Online

Misschien ook leuk: PiTaYo en Yoga

Opgelet: gewijzigd startuur!

Een combinatie van Pilates, Yoga en Tai Chi gegeven op rustgevende muziek. Je werkt aan lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. Je evenwicht en concentratie worden eveneens uitgedaagd. De natuurlijke bewegingen van Tai Chi vloeien in de beheerste oefeningen van Pilates door naar de soms statische, dan weer dynamische yoga- houdingen. Heerlijke ontspannen inspanning!

donderdag 19u – Didi
Indoor

Misschien ook leuk: Classic en Modern Pilates , Easy Flow Pilates, Yoga of Qi Gong

Silver Age Gym: Seniorengym

Deze groepsles is gericht naar jonge en minder jonge senioren die in beweging willen blijven.

Een ervaren coach zorgt voor specifiek gekozen oefeningen: kracht, evenwicht en souplesse komen aan bod in een fijne workout. Muziek zorgt voor beweging in de heupen. Versterking van de been-, rug en armspieren maken telkens deel uit van de training en er wordt ook aandacht besteed aan valpreventie.

Een absolute aanrader voor mensen vanaf… jaar… wie kan het zeggen… ?

Wanneer: dinsdag 16u – Suzanne (vanaf september 2022)
OUTdoor tijdens de zomer.

Misschien ook leuk: Qi Gong en Easy Pilates Flow

Vind rust door naar je innerlijke te werken a.d.h.v. rustige bewegingen en meditatie. Tegelijkertijd werk je aan de souplesse van je schouders, nek en rug. Je coördinatie, concentratie en evenwicht verbeteren met elke les. Je voelt je zelfzekerder, ontspannen en positiever worden.

donderdag 16u Mei Lan
OUTdoor tijdens de zomermaanden

zondag 9u30- Mei Lan
OUTdoor tijdens de zomermaanden

Slow Flow Yoga

Deze traditionele yoga waaruit alle overige stijlen en variaties zijn ontstaan is een goeie vorm om mee te starten als beginner. Tijdens de hatha yogalessen worden verschillende inspannende en ontspannende houdingen afgewisseld, en dit in combinatie met bewuste ademhaling en aandachtsmeditatie. We nemen op maandagochtend de tijd om het lichaam op te warmen alvorens we de zonnegroet uitoefenen.

Maandag  9u30 – Gaelle vanaf 19/9/2022
Indoor & Online

Dynamic Flow Yoga

Deze krachtige en dynamische yogavorm is gebaseerd op de traditionele Ashtanga series. Ashtanga yoga bestaat uit een vaste reeks van houdingen (asana’s) die op het ritme van een diepe, bewuste ademhaling in elkaar vloeien. De warmte energie die hiermee wordt opgewekt, zuivert het lichaam en versterkt de spieren. Resultaat: een kalme geest in een soepel en gespierd lichaam.

Dinsdag 20u – Sofie
Indoor & Online

Een full body work-out voor een strak lichaam, krachtige en flexibele spieren + een betere conditie! BBB in een modern jasje.

Burn Light (tijdelijk geannuleerd) Je werkt met lichtere gewichten en kan je de oefeningen trager, statischer en aangepast uitvoeren. 

Maandag (10u30) Burn Light (tijdelijk geannuleerd) Barbara
Outdoor

Woensdag (19u30) – Burn -Barbara
Outdoor

Misschien ook leuk:  Strong Butt&Ab’s en Rock&Robics

Voor de durvers: intensieve outdoor work-out voor een boost van je conditie en kracht. Deze training gaat altijd in openlucht door! Weer of geen weer, je sport buiten in het groen en ademt de zuurstofrijke lucht van het park in.

Dinsdag (20u) – Bruno
Outdoor

Zondag (10u30) –  Bruno 
Outdoor

Een fantastische cardio indoor cycling work-out op een “spinning”- bike. Geschikt voor iedereen die graag zijn conditie snel wilt zien verbeteren en van zijn lichaam een vetverbrandende machine wilt maken! Er wordt getraind op muziek onder de begeleiding van een ervaren coach in het openlucht onder de bescherming van een tent! Geer regen en gevaarlijke wegen wel super- conditietraining terwijl je geniet van de wind en de frisse lucht in het park !  Het blijft mogelijk om deze les ook online te volgen met eigen bike.

Woensdag 20u30- Didi
Outdoor & Online

Zondag 11u30- Didi
Outdoor & Online

Spierversteviging en cardio-oefeningen op hippe muziek. Een dynamische les met eenvoudige doch expressieve choreografieën. Geen gewone work-out maar een straffe training met een hoge FUN-factor! geschikt voor iedereen!

Woensdag (10u30) – Katrien
Outdoor & Online

Misschien ook leuk: Burn en Burn Light

Opgelet: Gewijzigd uur!

Een nieuwe Strong Butt &Ab’s les die je strakker maakt op de juiste plaatsten. De oefeningen worden afgewisseld met cardio werk met gemakkelijke stapjes, je blijft niet stil en voel je je met de minute beter in vorm worden! Er wordt met lichte gewichtjes, elastieken en op de mat gewerkt aan de armen, de buik- en de borstspieren. Met stevige Glute bands worden de bilspieren sterker gemaakt en goedgevormd. 

Deze les start terug vanaf 15 september 2022 met een nieuwe lesgever

Donderdag (20u) – Oliver

Outdoor

Misschien ook leuk: Burn, Rock&Robics of Total Body Workout

Een dynamische les waar zowel cardio als kracht centraal staan.

Leuke, intensieve combinaties worden op stevige dansbeats opgebouwd. Daarnaast wordt er ook aan kracht gewerkt: een pittige workout met eenvoudige, maar uitdagende spierverstevigende oefeningen. Haal het beste uit jezelf tijdens deze conditieverbeterende en spierversterkende les!

NIEUW! Ook op dinsdag om 19u vanaf 12/9/22

Vrijdag 10u30 – Klaartje

Outdoor

Locatie: Live openlucht overdekt 

Een stevige danswork-out op aanstekelijke latinomuziek, fun verzekerd! Salsa, merengue, reggaeton, samba en cumbia wisselen mekaar af in een stevige tempo. Cardio training wordt afgewisseld met oefeningen die verwerkt worden in de gemakkelijke dans-choreografieën. Zumba is party en sport in elkaar!

Maandag (20u) Didi
Outdoor 

Zie ook Zumba Toning, BBB en Burn 

Locatie: Live met 21 deelnemers ook @HOME + Uitgesteld @Home

Een stevige danswork- out op aanstekelijke latinomuziek, feestje en een training tegelijk! Minder choreo’s, meer spierverstevigende oefeningen en lagere tempo dan bij de “gewone” Zumba. Wij gebruiken originele lichte zumba toning- gewichtjes die je laat shaken: je traint daarmee niet alleen je armen en schouders maar ook je lachspieren! Fun en goed gevoel verzekerd!

Zaterdag (10u30) – Didi
Outdoor & Online

Misschien ook leuk: Zumba of BBB 

Bijna alle lessen worden gestreamd via Zoom en kunnen vanuit thuis of op vakantie gevolgd worden: Pilates, Zumba, Yoga, PiTaYo…

NIEUW: Enkele @Home lessen kan je ook uitgesteld volgen(tot 48u) na de les. Reserveer hiervoor in “Uitgesteld@Home” uurrooster. Tarieven

Inschrijven via sportwebshop

Meer weten?

Wil je graag meer info over sporten bij @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contacteer ons

Ben je al lid?
Reserveer online of beheer je abonnement.

Ben je nieuw?
Registreer je hier.