Groepslessen 2018-07-17T14:47:43+00:00

Groepslessen

Nieuwe creatie van Mano: Een swingende cardio work-out op de ritmes van Braziliaanse samba: je ontwikkelt conditie, ritmiek en voelt de warme zuiderse vibes!

Maandag (18.30) -Mano

Cardio-toestellen wisselen af met kracht oefeningen onder begeleiding van een sportcoach! Wil je fitnessen onder begeleiding? Dit is het uur wanneer je in de fitness@The Park moet zijn! Je wordt naar jouw volgende fitnessniveau gebracht door onze sportcoach van dienst.

Donderdag (19u)- Bruno

De klassieker om je Buik-Billen-Borst te verstevigen. De oefeningen worden zó geselecteerd dat je het zeker zal “voelen” op de juiste plekken. Word sterker en strakker met de nieuwe les van Katrien!

Vrijdag (10.30)- Katrien

Een stevige danswork-out op aanstekelijke latinomuziek, fun verzekerd!
Salsa, merengue, reggaeton, samba en cumbia wisselen mekaar af in een stevige tempo. Cardio training wordt afgewisseld met oefeningen die verwerkt worden in de gemakkelijke dans-choreografieën. Zumba is party en sport in elkaar!

Maandag (20u30) – donderdag (19u30) – zaterdag (11u) – Didi

Verbetering van de lichaamshouding door versterking van de buik- en rugspieren. De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. De beste work-out om je tegen lage rugpijn te behoeden.

Donderdag (18u30) – zaterdag (10u) – Didi

Pilates in vloeiende bewegingen op muziek – enige ervaring helpt om met gemak te kunnen volgen maar ook geschikt voor beginners.

Maandag (19u30) – Didi

Oefeningen uit pilates en yoga zorgen voor versterking van de spieren rond de wervelkolom, groter bewustzijn van je lichaam, meer souplesse, core stabiliteit en coördinatie.

Woensdag en vrijdag (9u30) – Katrien

Spierversteviging en cardio-oefeningen op hippe muziek. Een dynamische les met eenvoudige doch expressieve choreografieën. Geen gewone work-out maar een straffe training met een hoge FUN-factor! geschikt voor iedereen!

Woensdag (10u30) – Katrien

Yoga

Hatha Yoga: Deze traditionele yoga waaruit alle overige stijlen en variaties zijn ontstaan is een goeie vorm om mee te starten als beginner. Tijdens de hatha yogalessen worden verschillende inspannende en ontspannende houdingen afgewisseld, en dit in combinatie met bewuste ademhaling en aandachtsmeditatie. We nemen op maandagochtend de tijd om het lichaam op te warmen alvorens we de zonnegroet uitoefenen.

Maandag (9u30) – Heidi

Yoga

Een mix van Hatha en Ashtanga yoga om lichaam en geest in balans te brengen.

Dinsdag (20u + 21u) – Natasha

Easy Flow Yoga

Een vloeiende yogales, gebaseerd op Vinyasa (yogavorm die meer nadruk legt op de ademhaling) maar zachter en rustiger.

Zaterdag (12u) -Natasha

Yoga Flow

Yoga Flow, energieke flow die je batterijen terug oplaadt en je heerlijk doet ontspannen. De yoga stijl is voornamelijk Vinyasa yoga gericht op vloeiende bewegingen.

Donderdag (20u30) Kaushal

Tai Chi is een oude Chinese krijgskunst die nu vooral beoefend wordt om de gezondheid en ontspanning te bevorderen.Door middel van vloeiende bewegingen uit de natuur wordt gewerkt aan evenwicht, relaxatie en concentratie op het nu.

Maandag (14u) – Lynn

Samba-ritmes met een glimlach. Deze opzwepende work-out op Braziliaanse muziek verbetert jouw conditie, coördinatie en ritmiek.

Dinsdag (19u) – Mano

Voor de durvers: intensieve outdoor work-out voor een boost van je conditie en kracht. Deze training gaat altijd in openlucht door! Weer of geen weer, je sport buiten in het groen en ademt de zuurstofrijke lucht van het park in.

Zondag (10u30) –  Bruno

Vind rust door naar je innerlijke te werken a.d.h.v. rustige bewegingen en meditatie.

Vrijdag (14u) – Mei Lan zondag (11u30) – Ken

Deze les gaat niet door tijdens de zomervakantie.

Werk aan een mooiere houding, een strakker lichaam en een betere conditie op aangepaste muziek! Voor iedereen toegankelijk!

Een full body work-out voor een strak lichaam, krachtige flexibele spieren en een betere conditie! BBB in een modern jasje.

Woensdag (19u30) – Barbara

JIBEN  *Exclusief * @The Park

Jiben is een verzamelnaam van Oosterse oefeningen die het lichaam versterken en de geest balanceren. Voor wie een vitaal en sterk lichaam, een inzicht in lichaamsbewustzijn wil en een balans tussen geest en lichaam zoekt. Gebaseerd op oosterse gevechtstechnieken, heeft deze work-out een hogere intensiteit met veel stretching, benenwerk en sportieve uitdaging met diepgang

Woensdag (20u30) / Zondag (9u30) – Ken

Bekijk de uurrooster

Meer weten?

Wil je graag meer info over sporten bij @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contacteer ons