Personal Training en Stress en BOV Coaching

U wilt iets aan uw conditie doen, maar weet niet goed hoe te beginnen? U wilt strakker en slanker in uw vel zitten? Uw dokter zegt dat u dringend “iets aan uw gezondheid moet doen”, maar u weet niet goed hoe of wat? Bij @ The Park bent u op de juiste plek voor one-on-onesessies kracht, conditie of advies op uw maat. Bekijk snel de mogelijkheden!

NIEUW! 2 nieuwe PT pakketten: FOOD RESET & FITNESS RESET 

2 uur PT gericht naar gezonde voeding en gewichtverlies OF conditie verbeteren

Werken aan gezonde voeding en goede conditie reset @The Park Boekenbergpark

2 uur PT met nadruk op gewichtverlies OF conditie + 3 maanden fitnessabonnement aan €220

Onze personal trainer Didi zoekt samen met u hoe u úw doelen kunt bereiken. Didi zorgt ervoor dat uw inspanningen lonen, volgt de prestaties op en geeft gericht advies over gezond eten, gezonde levensstijl en blessurepreventie. Didi is gespecialiseerd in uithouding, afvallen, spierversterking, shaping, rugpreventie en rugversterking maar ook mentale coaching. Didi helpt uw motivatie te blijven behouden en stimuleert uw succeservaring. Samen met haar klant stelt ze haalbare doelen op die voor succeservaring zorgen en de motivatie verhoge

We helpen je stress en BurnOut voorkomen: Meer en meer mensen bezwijken onder de stress van het dagelijks leven: we krijgen ontelbare prikkels en onvoldoende tijd om ervan te herstellen. Men kan zich moeilijk ontspannen, voelt zich soms opgejaagd en komt niet (meer) tot rust. Het tempo van het leven, de verwachtingen op het werk en in het privéleven, stijgen samen met onze onzekerheid en de spanningen. Ontgoochelingen groeien. Ons brein is daar fysiologisch niet tegen opgewassen en raakt regelmatig in overdrive, met allerlei negatieve gevolgen vandien.

Hoe werkt coaching? Lees meer…

Didi Yordanova – Personal Trainer

Didi (1969) is Master lichamelijke opvoeding en heeft meer dan 15 jaar ervaring als fitnessbegeleider en groepslessen instructor. Sinds 2006 is ze personal trainer. Ze is een sterke motivator en met haar niet aflatend enthousiasme krijgt ze iedereen aan het bewegen.
www.didiyordanova.be

Tarieven

Vind de tarieven hier

Wat zeggen klanten?

Na mijn scheiding had ik besloten op de knop volledig om te draaien en veel gezonder te gaan leven, waaronder sporten.

Maar hoe train je goed, efficiënt en verantwoord? Eén tip: contacteer Didi. Op 6 maanden intensief trainen ben ik van een conditionele ramp geëvolueerd naar een gezond persoon; nu zit ik perfect op gewicht en heb een veel lager vetpercentage.

Didi is een zeer innemend, geduldig en humoristisch persoon, trainen met haar is en blijft leuk. Wil je op korte tijd zeer goede resultaten? Werk met Didi!

L. F., Zelfstandige

Een jaar geleden kreeg ik de opdracht om mijn fysiek bij te schaven voor een film. Met een personal trainer die ik zelf mocht kiezen. Ik kwam eerder toevallig bij Didi Yordanova terecht. Zij heeft mij zover gekregen dat ik plezier kon vinden in fysieke arbeid in een fitness-centrum, iets wat ik voordien niet mogelijk achtte.

W. H., Cabaretier

Meer weten?

Wil je graag meer info over sporten bij @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.

Ben je al lid?
Reserveer online of beheer je abonnement.

Ben je nieuw?
Registreer je hier.