WorkOuts @ Home

Virtuele sportlessen @The Park Boekenbergpark

Virtuele lessen via Zoom

Inschrijven 1u vóór de les via sportwebshop; aanmelden via mail doorgestuurde unieke link (telkens +/- 30min voor de les. Minimum 10 inschrijvingen, max 50

Algemene Voorwaarden WorkOuts@Home (virtuele lessen)

 • De lessen gaan door via een beveiligde link van Zoom
 • Het zou kunnen dat je een gratis account zal moeten aanmaken.
 • Je kan tot maximum 1 uur voor aanvang van een les inschrijven via de sportwebshop op deze site
 • De beveiligde Zoom-link, voor de online les wordt pas 30’ minuten voor de aanvang van de geboekte les, per mail naar jou doorgestuurd.
 • Elke les heeft een unieke toegangslink dus moet je telkens de nieuwe toegestuurde link volgen.
 • Zorg dat de mails van @The Park niet in je Spam- mailbox belanden (zet ons emailadres in je contacten).
 • Eens dat je de link volgt, kom je in een virtuele “wachtruimte” en waar je wacht tot de host (de lesgever), na controle, je binnen laat.
 • Het is handig wanneer je apparaat jouw eigen naam draagt. Dit kan je aanpassen in je instellingen. Lukt dit niet? Laat de lesgever weten welke apparaat je gebruikt.
 • Wegens veiligheidsredenen is het strikt verboden om deze link door te geven aan anderen!
 • Het is evenwel verboden om opnames te maken van de lessen.
 • Je kan je lesreservaties tot maximum 4u op voorhand annuleren enkel via jouw account op deze site.
 • Let op! Annulatie van een les kan niet via mail, Facebook, Instagram of telefoon. Het heeft dus geen zin om naar de lesgever te mailen, te bellen of te sms-en, want zij/hij kan dit niet meer veranderen in het systeem.
 • Te laat in de les of vergeten tijdig te annuleren? Dan ben je je beurt kwijt en wordt deze aangerekend. 
 • Lessen vinden pas plaats vanaf 10 inschrijvingen. Bij minder aanmeldingen worden lessen geannuleerd en kan je je beurt recupereren.
 • Het uurrooster kan op elk moment aangepast worden door @The Park. Raadpleeg het uurrooster op de website voor de laatste updates.
 • @The Park kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen tijdens uw online volgen van onze lessen, noch voor een slechte internetverbinding of andere technische tekortkomingen aan dit systeem. @The Park- team doet uiteraard haar best om u telkens de hoost mogelijke kwaliteit van een les te bezorgen.

;

Spierversteviging en cardio-oefeningen op hippe muziek. Een dynamische les met eenvoudige doch expressieve choreografieën. Geen gewone work-out maar een straffe training met een hoge FUN-factor! geschikt voor iedereen!

Woensdag (10u30) – Katrien

NIEUW: ook op vrijdag (10u30)- Katrien

Misschien ook leuk: Burn en Strong Butt&Ab’s

Een full body work-out voor een strak lichaam, krachtige flexibele spieren en een betere conditie! BBB in een modern jasje.

Woensdag (18u30)  en  (19u30) – Barbara

Maandag (11u) -Barbara

Misschien ook leuk: Strong Butt&Ab’s en Body Tonic

Verbetering van de lichaamshouding door versterking van de buik- en rugspieren. De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. De beste work-out om je tegen lage rugpijn te behoeden.

Een toegankelijkere versie(Easy Pilates) van deze les gaat door op vrijdag (11u30) -Tanja

zaterdag (10u) – Didi

Misschien ook leuk: Flow Pilates en yogalates

Voor de durvers: intensieve outdoor work-out voor een boost van je conditie en kracht. Deze training gaat altijd in openlucht door! Weer of geen weer, je sport buiten in het groen en ademt de zuurstofrijke lucht van het park in.

Dinsdag (20u) – Bruno

Zondag (10u30) –  Bruno

NIEUW: Deze nieuwe les van Didi zorgt voor super gespierde billen en platte buik. Je verbrandt, je verstevigt en geeft vorm aan je Glamour Body onder begeleiding van stevige beats. We gebruiken daarvoor gloednieuwe Glute Bands maar ook elastieken, gewichten en steps.

Donderdag (19.45)- Didi

Misschien ook leuk: Burn en Cardio Fitness

https://www.youtube.com/watch?v=3Be-MPBCNH0&feature=youtu.be

Hatha Yoga

Deze traditionele yoga waaruit alle overige stijlen en variaties zijn ontstaan is een goeie vorm om mee te starten als beginner. Tijdens de hatha yogalessen worden verschillende inspannende en ontspannende houdingen afgewisseld, en dit in combinatie met bewuste ademhaling en aandachtsmeditatie. We nemen op maandagochtend de tijd om het lichaam op te warmen alvorens we de zonnegroet uitoefenen.

Maandag (9u) en (10u) -Heidi

Hatha Yoga:  (10u30)-  Svetla

Ashtanga Power Yoga

Deze krachtige en dynamische yogavorm is gebaseerd op de traditionele Ashtanga series. Ashtanga yoga bestaat uit een vaste reeks van houdingen (asana’s) die op het ritme van een diepe, bewuste ademhaling in elkaar vloeien. De warmte energie die hiermee wordt opgewekt, zuivert het lichaam en versterkt de spieren. Resultaat: een kalme geest in een soepel en gespierd lichaam.
Dinsdag (20u) – Natasha
Yin Yoga
Combinatie van de actievere houdingen van de Yang- met de zachte aanpak uit de Yin Yoga. Een mix tussen activiteit en rust. We starten met krachtige houdingen zodat we ons hoofd kunnen leegmaken en tegelijkertijd werken aan spiertonus, kracht en stabiliteit. Daarna wentelen we ons in de zachtheid en de rust van de Yin Yoga waarbij de focus ligt op het stretchen van de spieren en losmaken van het bindweefsel.
Kortom, het beste uit twee werelden: tijdens deze les wordt je fysiek uitgedaagd en kom je volledig tot rust.
Dinsdag (21u) – Natasha

Easy Flow Yoga

Een vloeiende yogales, gebaseerd op Vinyasa (yogavorm die meer nadruk legt op de ademhaling) maar zachter en rustiger.

Zaterdag (9u) – Natasha

Power Yoga Flow

Yoga Flow, energieke flow die je batterijen terug oplaadt en je heerlijk doet ontspannen. De yoga stijl is voornamelijk Vinyasa yoga gericht op vloeiende en energieke bewegingen, gecombineerd met geconcentreerde ademhaling.

Donderdag (20u45) Roby

Een stevige danswork-out op aanstekelijke latinomuziek, fun verzekerd!
Salsa, merengue, reggaeton, samba en cumbia wisselen mekaar af in een stevige tempo. Cardio training wordt afgewisseld met oefeningen die verwerkt worden in de gemakkelijke dans-choreografieën. Zumba is party en sport in elkaar!

Maandag (20u30) Didi

zaterdag (11u) – Didi

Misschien ook leuk: Afro Brazil en Samba Fit

Samba-ritmes met een glimlach. Deze opzwepende work-out op Braziliaanse muziek verbetert jouw conditie, coördinatie en ritmiek.

Dinsdag (19u) – Mano

Misschien ook leuk: Samba Fit en Zumba

Cardio-toestellen wisselen af met kracht oefeningen onder begeleiding van een sportcoach! Wil je fitnessen onder begeleiding? Dit is het uur wanneer je in de fitness@The Park moet zijn! Je wordt naar jouw volgende fitnessniveau gebracht door onze sportcoach van dienst.

Donderdag (19u)- Bruno

Misschien ook leuk: Out door workout, Burn en Strong Butt &Ab’s

Pilates in vloeiende bewegingen op muziek – enige ervaring helpt om met gemak te kunnen volgen maar ook geschikt voor beginners.

Maandag (19u30) – Didi

Donderdag (18u45) -Didi

Misschien ook leuk: Pilates, Easy Pilates en Mindful Pilates

Full Body Stretching

Om zijn danspresaties op niveau te houden, stretcht onze danser en choreograaf Mano Amaro zijn spieren elke dag. In deze les, begeleid door ontspannende soundscape muziek, werk je aan je spieren om ze soepel en lenig te houden. Door te stretchen maak je spieren langer, minder stijf en voorkom je blessures. Dit is noodzakelijk aangezien je spieren de neiging hebben te verkorten door training, overbelasting of lange zitperiodes. Op een voorzichtige manier worden goed gekozen rekoefeningen uitgevoerd en wordt nauwkeurig gelet op een correcte houding. Toegankelijk voor alle leeftijden.

Maandag 18u30 (Mano)

Misschien ook leuk: Pilates en Yogalates

Voor beginners en voor diegenen die een rustige aanpak waarderen.

Verbetering van de lichaamshouding door versterking van de buik- en rugspieren. De pilates oefeningen zorgen voor meer lenigheid, kracht, core stabilisatie en spierbeheersing. De beste work-out om je tegen lage rugpijn te behoeden.

Vrijdag (11u30) Tanja

Misschien ook leuk: Mindful pilates

Mindful pilates

Didi introduceert een nieuwe en unieke combinatie van Mindfulness en Pilates in een les! Je verbetert niet enkel je houding en spierkracht maar ook je concentratievermogen en lichaamsbesef. Je leert te focusen op de uitvoering, de positie en het ervaren van de beweging maar ook op het loslaten van je prestatiedrang en accepteren van je granzen. Je registreert meer door trager en nog bewuster op je beweging te letten. Je leert luisteren naar je lichaam en naar je innerlijke sensaties en wordt uitgenodigd te observeren, te ervaren en te voelen wat je doet. Op deze manier wordt je bewuster van je lichaam in je dagelijks leven.

Zaterdag (12u)- Didi

https://www.youtube.com/watch?v=2VB2-QSoMac

Nieuwe creatie van Mano: Een swingende cardio work-out op de ritmes van Braziliaanse samba: je ontwikkelt conditie, ritmiek en voelt de warme zuiderse vibes!

Woensdag (20u30)- Mano

Misschien ook leuk: Afro Brazil en Zumba

Tai Chi is een oude Chinese krijgskunst die nu vooral beoefend wordt om de gezondheid en ontspanning te bevorderen.Door middel van vloeiende bewegingen uit de natuur wordt gewerkt aan evenwicht, relaxatie en concentratie op het nu.

Maandag (17u)- Noella De Wechter

Misschien ook leuk: Qi Gong en Mindful Pilates

Oefeningen uit pilates en yoga zorgen voor versterking van de spieren rond de wervelkolom, groter bewustzijn van je lichaam, meer souplesse, core stabiliteit en coördinatie.

Woensdag en vrijdag (9u30) – Katrien

Misschien ook leuk: Pilates, Mindful Pilates en Yoga

Vind rust door naar je innerlijke te werken a.d.h.v. rustige bewegingen en meditatie.

zondag (11u30) – Mei Lan

Misschien ook leuk: Tai Chi en Mindful Pilates

Meer weten?

Wil je graag meer info over sporten bij @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.

Ben je al lid?
Reserveer online of beheer je abonnement.

Ben je nieuw?
Registreer je hier.