Ook in @The Park maken we ons zorgen over de vervuiling van de natuur en de enorme afvalberg die dagelijks gecreëerd wordt door de mens. We vinden dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet opnemen en manieren kan zoeken om dit probleem aan te pakken, want alle beetjes helpen!

We hebben reeds enkele stappen genomen en werken daar nog verder aan. U doet toch ook mee?

  • Onze nieuwe sportleden krijgen als welkomstcadeau een drinkbus van duurzaam en afbreekbaar plastic. In plaats van de zoveelste plastic fles weg te gooien ná elke sportbeurt hergebruiken we onze flessen. We vullen de bussen van de klanten van grote herbruikbare glazen flessen Spa. De sportklanten ontvangen sowieso hun welverdiende “Goe Bezig”-korting van – €0,5. Dit is natuurlijk niet exclusief voor de @The Park-drinkbussen, iedereen is welkom om z’n drinkbus te laten vullen.
  • Apart verpakte koekjes, koffiemelk of suiker?!? Neen! Reeds een maand zetten we deze los naast onze bar en moedigen we onze klanten aan om deze meer te gebruiken. Dit lukt aardig goed: groot aantal van onze klanten benadrukken dat zij dit initiatief op prijs stellen. Eco-opvoeding in werking!
  • Plastic ritjes worden binnenkort, ná het uitputten van onze stock verbannen van @The Park.
  • Binnenkort vervangen we enkele drankjes van ons assortiment en kiezen we voor herbruikbare glazen flessen ipv plastic.  Op deze manier zullen we alle drankjes die we in @TP aanbieden vanuit glazen flessen schenken. Nog een stap dichter bij een betere wereld.

Hebt u ook een idee om het nog beter te doen? Laat ons dit weten en we gaan het zeker in overweging nemen.