@The Park is tijdelijk gesloten, alvast tot en met zondag 9 augustus.
Sport- en fitnesscentra moesten vanaf donderdag 30 juli immers opnieuw gesloten worden : wij horen daarbij en we willen bovendien ook geen enkel gezondheidsrisico nemen. Niet voor onze trouwe klanten, niet voor onze immer gemotiveerde sportlesgevers en ook niet voor onze fantastische medewerkers.
Geen risico’s nemen, dat betekent dus dat we ook onze (reeds beperkte) horecawerking voor een tijdje opschorten en zo ons team de kans willen geven om terug wat op krachten te komen. Ze hebben de laatste maanden in erg moeilijke en oncomfortabele omstandigheden het beste van zichzelf gegeven. Een dikke pluim voor hen allemaal.
Wij volgen, net zoals u, dagelijks de berichtgeving over de soms snel wijzigende en niet altijd even duidelijke beleidsmaatregelen rond alle Corona-perikelen. We zullen tijdig communiceren als die ook voor ons veranderingen en nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen.
Eerstdaags vergaderen we ook met onze sportcoaches om u misschien toch snel nieuwe virtuele sportlessen te kunnen aanbieden.
We’ll be back , Keep It SSafe ! ❤