Terras

Het terras is een absolute troef van @The Park en biedt vele mogelijkheden: receptie, BBQ, brunch, kinderfeestje met springkasteel, een gezellig communiefeest, … Noem maar op!

De nieuwe, transparante tent , die er is blijven staan sinds Corona, maakt bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen mogelijk. De tent (100m2) wordt samen met de zaal en het terras verhuurd. Prijs op aanvraag.

Het volledige terras, of een deel ervan, kan voorbehouden worden samen met zaal Magnolia. U kan ook enkele vierkante meters terras voor u en uw gezelschap laten reserveren voor meerdere uren. Voorwaarden afhankelijk van het aantal aanwezigen en de toepassing. Altijd gezellig voor brunch, een BBQ of een drankje met een taartje. Vraag naar de mogelijkheden per email.

Zelf een outdoor muziek- of cultuur event @The Park organiseren? Bespreek het met ons, misschien kunnen we uw idee samen realiseren.

Oppervlakte: 400 m2

Capaciteit: +/- 250 personen, afhankelijk van de toepassing

Basisfaciliteiten: zomerbar, gratis wifi, vaste muziekinstallatie, sfeerverlichting, diverse soorten stoelen/poefs/ ligstoelen/ tafels/ statafels

Mogelijke opstellingen:

  • de standaardopstelling van stoelen en tafels kan aangepast worden aan uw voorkeuren
  • Theater opstelling mogelijk

Opmerkingen: Springkasteel, discobar, foodtruck, podium en andere faciliteiten optioneel

Meer weten?

Wil je graag meer info over @ The Park? Aarzel niet om contact op te nemen.